Top

VE-Lifestyle

Je hebt net veganistische schoenen gekocht en je vraagt ​​je af hoe je ze moet onderhouden? We krijgen steeds meer vragen hoe ik mijn nieuwe vegan schoenen kan beschermen? Wat voor soort product kan ik gebruiken om microvezel niet te beschadigen? Mag ik ze wassen of niet? Vandaag beantwoorden we al je vragen. Om te beginnen moeten we zeggen dat het verzorgen van veganistische schoenen zeker minder ingewikkeld is dan schoenen van leer. De meeste van onze schoenen zijn gemaakt van microvezel en zijn waterafstotend en dat maakt ons leven een stuk makkelijker! Als het op verzorging aankomt, varieert het een beetje afhankelijk van het gebruikte materiaal van de bovenkant van de schoen.

MICROVEZEL – het meest voorkomende materiaal in onze winkel is zeker niet zomaar een soort imitatieleer. Onze microvezel is vervaardigd zonder CO2-uitstoot en bevat geen chemische stoffen die schadelijk zijn voor mens of milieu. Als je je schoenen helemaal opgebruikt, kun je ze gemakkelijk voor 100% recycleren door ze simpelweg in de juiste afvalbak te gooien. Bovendien is het ademend en waterafstotend – zelfs het ‘suède’-type. Het is goed om het af en toe te impregneren om het er mooi uit te laten zien en het beter bestand te maken tegen vuil. Daarvoor kunt u eenvoudig gebruik maken van standaardproducten die op de markt verkrijgbaar zijn. U kunt microvezel reinigen met een vochtige doek en indien nodig kunt u wat milde zeep gebruiken. Het ‘suède’ schoonmaken is hetzelfde en soms helpt een zachte borstel.

PIÑATEX – als u niet bekend bent met dit materiaal – het is gemaakt van vezels van ananasbladeren. Piñatex is waterbestendig, maar om dat zo te houden, moet je het waterdicht maken met een speciaal product. Van tijd tot tijd is het goed om het te polijsten met een product in een vergelijkbare kleur – om het er fris uit te laten zien. Voor het reinigen wordt een vochtige doek en soms een beetje milde zeep aanbevolen.

KURK deze natuurlijke stof is waterdicht en het enige wat je hoeft te doen om hem schoon te maken is een vochtige doek en eventueel een beetje milde zeep gebruiken. Natuurkurk nooit polijsten!

Et voila, het is echt niks ingewikkelds. We wensen je veel onvergetelijke en comfortabele kilometers in onze schoenen!

 

Post a Comment

Logo VE-Lifestyle

WELCOME TO VE-Lifestyle!

We offer vegan ethical shoes and accessories made by European producers. You can look stylish being ethical!

COME IN, HAVE A LOOK AND ENJOY YOUR SHOPPING!